Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Bijzondere uitvaart voor Aad van Norden

Algemeen 6.488 keer gelezen

Spijkenisse - Aad van Norden, ook wel bekend als Aadje Piket, kreeg afgelopen zaterdag een bijzondere uitvaart.

Aad is geboren in Emmen als jongste van zes. Na heel wat omzwervingen is hij samen met zijn twee zussen, moeder en stiefvader (Piket) terecht gekomen in Spijkenisse waar hij grotendeels opgroeide in de Molenwei.

Vrachtwagens
Aad was van jongs af aan al bezeten van alles wat reed, maar vooral vrachtwagens. Hij wist ook al heel vroeg dat hij later vrachtwagenchauffeur wilde worden. Dit heeft hij heel wat jaren vol overgave gedaan, onder andere bij FBI Transport. Later is Aad planner geworden op kantoor bij FBI maar vrachtwagen rijden bleef zijn grote passie.

Kwajongen
Toen Aad jonger was, was hij een echt boefje. Zo leende hij regelmatig de heftruck van de Boo cement fabriek. En toen hij op latere leeftijd met de jongens ging stappen en geen vervoer had, leende hij gewoon een ZWN bus. Op naar Rotterdam waar hij op de Coolsingel klem werd gereden door de politie. Dan mocht hij natuurlijk weer een paar uurtjes nadenken in de cel van het oude politie bureau. Geen rijbewijs maar wel een auto? Gewoon gezellig stappen in Antwerpen; dat waren andere tijden en menig agent kende Aadje Piket. En ook als hij een keer niks had gedaan, kreeg hij nog wel eens de schuld. Toen het nieuwe politiebureau werd opgeleverd, de verf op de muren was nog nat, zat Aad na een akkefietje alweer een paar uur vast terwijl de agenten het nog zo gezegd hadden dat ze Aad op het nieuwe bureau niet wilden zien maar hij kon het niet laten.

Ziek
Gelukkig is het allemaal goed gekomen met Aad. Hij heeft een mooie carrière gehad in de transport- /scheepvaartsector. Sinds februari 2019 was Aad werkzaam bij MSR (Maritime Schipcleaning Rotterdam BV). Hier had hij helemaal zijn draai gevonden; hij reed hier ook regelmatig op de vrachtwagen. Hij vond het heerlijk, maar helaas heeft dit niet zo lang mogen duren. In april 2019 werd Aad ziek: longontsteking en er werd iets gezien op zijn long. In juni werd het duidelijk dat het kanker was met waarschijnlijk uitzaaiingen . Eind augustus werd er besloten om toch te opereren. Na heel wat ups en downs is Aad na heel erg vechten op 25 mei jl overleden.

Bijzondere laatste rit
Toen de bedrijven hoorden van Aad zijn overlijden sloegen Groenedaal Transport, Meijer Transport Solutions, Van Dam Transport en VKRC de handen ineen om de geliefde Aad zijn laatste eer te bewijzen. Zijn laatste rit werd vanmiddag verreden op een vrachtwagen onder begeleiding van nog meer vrachtwagens.

Hij zal heel erg gemist worden

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant