Afbeelding

Nieuwe donaties van DeltaPORT Donatiefonds

Algemeen 361 keer gelezen

Het DeltaPORT Donatiefonds, het ‘burenfonds van de haven’, heeft ook een tweede reeks donaties toegekend voor projecten die direct verband houden met de gevolgen van het coronavirus.

Voor deze projecten heeft het fonds in totaal 75.000 euro beschikbaar gesteld. Het DeltaPORT Donatiefonds had dit bedrag aanvankelijk gereserveerd voor een extra donatie in het kader van haar vijftig jarig bestaan.De ‘coronadonaties’ zijn nu toegekend aan de zorginstellingen Hart van Zuidland en Bernissesteyn in Zuidland en aan Careyn-zorginstelling Blankenburg in Rozenburg. Voor deze zorghuizen gaat het geld worden gebruikt om afgeschermde ruimten te maken waar bewoners veilig contact kunnen hebben met familieleden.

Ook de stichting Non-food Bank Maassluis krijgt steun van het DeltaPORT Donatiefonds. De stichting maakt het mogelijk dat de plaatselijke voedselbank ‘coronaproof’ kan blijven functioneren. Ook is er een donatie voor welzijnsstichting DOCK in Hoogvliet voor een knutselpakket voor eenzame ouderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant