Afbeelding
Koop Lokaal

Sanisale Spijkenisse en Keukensale Spijkenisse vieren feest!

Algemeen 2.552 keer gelezen

Spijkenisse – Sanisale.com en Keukensale.com aan de Iepenlaan 19 in Spijkenisse, tegenover de brandweerkazerne langs de Schenkelweg, bestaan inmiddels alweer 7,5 jaar en zijn uitgegroeid tot dé badkamer, keuken en tegelspecialist in de regio. Dit vieren zij met een actieweek van 21 mei tot en met 31 mei met allerlei aantrekkelijke kortingsacties!

Als lokale ondernemers, die zelf opgegroeid zijn in de regio, vinden zij het belangrijk net een stapje verder te gaan in hun service naar de klant toe. Zo zoeken zij de samenwerking met andere lokale partners in de markt, zoals makelaars en ontzorgen zij de klant geheel. 'Op deze manier wordt alles voor onze klanten van a tot z geregeld', legt Ryan uit.

Alles onder één dak 
U kunt op één adres terecht voor badkamers, keukens en tegels en uiteraard apparatuur en accessoires. Sanisale levert tegels en vloerverwarming en heeft alle A-merken sanitair, zoals onder andere Villeroy en Boch, Sphinx, Duravit en Grohe in het assortiment. Keukensale levert keukens die op maat geproduceerd worden in Duitsland, inclusief apparatuur van alle bekende A-merken zoals Siemens, Boretti, Quooker, Miele en AEG.

Persoonlijke aandacht 
Bij Sanisale en Keukensale bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Dat begint zodra u de showroom binnenstapt. Met een lekker kopje koffie neemt u de mogelijkheden door met de adviseur. Als u de maten van de badkamer en/of keuken bij u heeft, kan er direct vrijblijvend een 3D ontwerp gemaakt worden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget en uw wensen. U heeft ook altijd direct contact met de eigenaar. Ook bij vragen kunt u direct terecht in de showroom en zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Grootste showroom 
Met een oppervlakte van 1.500 m2 mag de showroom gerust de grootste van Spijkenisse genoemd worden. U vindt er maar liefst 30 verschillende keukenopstellingen naast de vele reële opstellingen van sanitair. U ziet direct hoe het bij u thuis kan worden, aangezien er opstellingen in alle prijsklassen te zien zijn. Voor iedere begroting is er een keuken of badkamer mogelijk.

Montage
Wilt u de uitgezochte materialen ook geïnstalleerd hebben? Dan maakt de adviseur een afspraak om de situatie bij u thuis te beoordelen. Het installatiewerk wordt uiteraard uitgevoerd door het vakkundige montageteam. Sanisale/Keukensale begeleidt de hele verbouwing, van het offertestadium tot aan de oplevering. Zelfs de sloopwerkzaamheden en het afvoeren van puin horen hierbij.

Coronaproof winkelen
Door de grootte van de winkel kan de onderlinge afstand tussen klanten met gemak gegarandeerd worden. ‘Ook hebben we de werkplekken voor het maken van de 3D ontwerpen zo ingericht dat de 1,5 meter regel prima te handhaven is. Verder hangen overal in de showroom desinfectiepompen en voor de zekerheid zie je op borden de regels waar men zich aan moet houden. Iedereen kan dus gewoon heel veilig bij ons komen winkelen. Mocht je liever het rijk voor jezelf alleen willen, dan is dat ook geen enkel probleem. We kunnen een afspraak plannen, zelfs buiten openingstijden om.’

Actieweek 21 mei tot en met 31 mei
Van donderdag 21 mei tot en met zondag 31 mei pakken Sanisale en Keukensale uit met geweldige kortingsacties en geven zij vele luxe cadeaus weg bij aanschaf van een keuken of badkamer. Een gratis regendouche, een gratis kokend waterkraan of wat dacht u van een gratis TV? Kom dus langs en sla uw slag in deze actieweek!

Zes dagen open
De vestiging is zes dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag. Elke donderdag is er een koopavond tot 21:00 uur. Komen de openingstijden u niet uit, dan kan er altijd een afspraak gemaakt worden op een tijdstip dat wel uitkomt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant