Afbeelding
Foto: Gezondheidscentrum

Vrijwilligers Rode Kruis actief in Gezondheidscentrum de Akkers

Actueel 1.068 keer gelezen

Spijkenisse - De zorgverleners  van het Gezondheidscentrum De Akkers zijn heel blij met de steun van de vrijwilligers van het Rode Kruis. 'Heel fijn dat het Rode Kruis ons wil helpen in deze tijd van Corona', vertelt Sandra Bolderheij, werkzaam in de huisartsenpraktijk.  'We hebben jl. vrijdag contact opgenomen met het Rode Kruis en de vrijwilligers stonden maandag al paraat om onze patiënten op te vangen, echt geweldig!'

Omdat de spreekuren van alle zorgverleners in Gezondheidscentrum De Akkers weer op gang komen,  zijn er extra maatregelen getroffen om de veiligheid te garanderen. Patiënten komen op afspraak en bellen aan bij de hoofdingang. Een vrijwilliger doet de deur open en ontvangt de patiënt, verstrekt informatie en bewegwijzert de patiënt naar de wachtruimte. De wachtruimte is op zo'n manier ingericht dat er onderling voldoende afstand bewaard kan worden. 'We doen dit graag voor De Akkers', vertelt de Rode Kruis vrijwilliger. 'We zijn gewend om snel te schakelen, en daar waar we een bijdrage kunnen leveren aan de bereikbaarheid tot de huisartsen en andere zorgverleners, doen we dit.  

Apotheek De Akkers heeft een eigen ingang en deze is vrij toegankelijk; de patiënten van  fysiotherapie Cureplus gaat via de ingang van de apotheek naar de behandelruimten van de fysiotherapie. 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant