Een cadeaupakket voor alle zorgmedewerkers.
Een cadeaupakket voor alle zorgmedewerkers. Foto: Marianne de Ruiter

Zorgpersoneel Bernissesteyn in het zonnetje gezet

Actueel 1.164 keer gelezen

Zuidland - Vanmiddag werd het zorgpersoneel van woonzorgcentrum Bernissesteyn verrast met een Etos-cadeaupakket met daarin allerlei luxe verzorgingsproducten. Dit om hen te bedanken voor hun enorme inzet.

In deze bijzondere tijd, waarin we dagelijks te maken hebben met het corona virus, wordt er enorm veel gevraagd van alle mensen in de zorg. Etos heeft een grote waardering hiervoor en wilde daarom graag de zorgmedewerkers een hart onder de riem steken.

De landelijke drogisterij keten startte daartoe twee weken geleden de actie 'Zorg voor de zorg'. Hiervoor konden klanten in deze winkels gekochte verzorgingsproducten doneren voor het goede doel. Personeel van iedere afzonderlijke filiaal mocht zelf het doel uitkiezen waaraan de verwenpakketten geschonken zouden worden. Bij Etos Heenvliet werd gekozen om de 150 zorgmedewerkers van Bernissesteyn in het zonnetje te zetten.

Vrijwilligers Lara en Tijmen pakten alle cadeautasjes in. Vrijdagmiddag werden de pakketten door drie medewerkers van Etos Heenvliet bij Bernissesteyn bezorgd. Het mooie gebaar werd met applaus ontvangen en zeer gewaardeerd. De medewerkers van de drogisterij in Heenvliet bedanken al hun klanten uit Heenvliet en omgeving voor hun gulle donaties.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant