Afbeelding
Koop Lokaal

By Daily Home & Gifts: ontspannen winkelen en inspiratie op doen

Actueel 842 keer gelezen

Al weer twee en een half jaar geleden openden Daan en Cindy de deuren van By Daily Home & Gifts. Een winkel waarin zij samen met hun team de passie voor wonen en mooie producten helemaal kwijt kunnen. U kunt er terecht voor een leuk of mooi cadeau, maar ook voor alles op het gebied van wonen.

'Wij kopen wekelijk nieuwe items in en gaan hier stad en land voor af ', vertelt Cindy. 'Klanten kunnen bij ons lekker winkelen in ontspannen sfeer en inspiratie op doen. Vinden ze het prettiger om advies te krijgen, dan staan wij uiteraard ook voor ze klaar. We stellen mooie cadeaupakketten samen, maar helpen ook met de styling van de woning.'

Met woonaccessoires geef je je huis in een handomdraai een nieuwe look. Heerlijke kussens, plaids, de juiste kandelaar, mooie manden en vazen; het is er allemaal te vinden. En wat is een interieur zonder mooie kaarsen of heerlijke geuren? Een absolute luxe is de lijn kaarsen en woon parfum van Ted Sparks. De uitgebreide collectie is verkrijgbaar voor een vriendelijke prijs en is prachtig verpakt. Ook is By Daily verkooppunt van het populaire sieradenmerk My Jewellery en de fans van het merk Zusss kunnen ook hun hart ophalen met de collectie woonitems, kleding en tassen.

Van kasten tot bijzettafels, u vindt het er allemaal. Ook verkopen ze zitmeubelen, zelfs op maat, en kan iedere bank, fauteuil of eetkamerstoel in elke gewenste stof gemaakt worden. Vergeet ook niet dat verlichting een blikvanger van je interieur is. Deze is zeer bepalend voor de sfeer. Geen zin meer in dagenlang de meubelboulevards aflopen? Kom dan gewoon in alle rust, onder het genot van een kop koffie, hier uw keuze maken. U kunt vrijblijvend een afspraak voor maken via info@bydaily.nl.

Zoekt u een leuk cadeau en kunt u het in deze rare tijd niet persoonlijk geven? By Daily Home & Gifts stuurt ook cadeautjes voor je op. Binnen Spijkenisse bezorgen ze deze zelfs persoonlijk!

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op Facebook of Instagram.

By Daily Home&Gifts
Winkelcentrum Maaswijk
Hadewychplaats 88 Spijkenisse
0181-769111

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant