Afbeelding
Koop Lokaal

Melens Opticiens en Audiciens is weer open!

Actueel 440 keer gelezen

Zuidland – Melens Opticiens & Audiciens bestaat sinds 2004 en is opgericht door Anita Melens en René Langstraat. 'Opticiens en audiciens behoren tot de contactberoepen, dus wij hadden voor uw en onze veiligheid de winkel tijdelijk gesloten. Maar we zijn nu weer open!'

Tijdens de sluiting van de winkel is achter de schermen dan ook hard gewerkt om, zodra het mogelijk zou zijn, direct de winkel weer te kunnen openen met oog voor de veiligheid van de klant en het personeel.

'We hebben veel maatregelen genomen en de winkel veilig gemaakt', vertelt Anita. 'Gelijk bij binnenkomst staat de desinfectiespray klaar en op de tafels en de toonbank staat plexiglas voor bescherming van de klanten en voor het personeel. Ook in de oogmeetruimte staan tussen de klant en de opticien plexiglas platen en aan de meetapparatuur hangt een scherm. Zo zit de klant dus echt heel veilig. Tevens zit er bij de controle van contactlenzen ook een scherm tussen de klant en de specialist en werken we bij de hoortoestellen ook met een scherm.

Uiteraard wordt ook bij ons de 1,5 meter afstand aangehouden, maar als dat niet kan, gebruiken we mondkapjes en dragen we handschoenen. Verder reinigen we na iedere meting de apparatuur en worden ook de brillen gedesinfecteerd na het passen. Tafels, balie en dergelijke worden tussendoor ook steeds gereinigd. Kortom, klanten kunnen bij ons dus veilig op bezoek komen. Wel werken we het liefst op afspraak om niet te veel mensen tegelijk in de winkel te hebben. Dus even bellen met 0181-450911 als u langs wilt komen!'

Metamorfose
Afgelopen oktober bestond de winkel al weer 15 jaar. De winkel heeft toen een metamorfose ondergaan. De vloer is vernieuwd en de kleuren op de wanden zijn aangepast. Ook is er nieuw meubilair gekomen.

'Zo is de winkel weer helemaal van nu', aldus Anita. 'We willen mensen in een relaxte sfeer helpen met het uitzoeken van een nieuwe bril. Er is een uitgebreid assortiment brillen voor dames, heren en kinderen. De collectie wisselt regelmatig, want we volgen de laatste mode. In de winkel hebben wij verschillende merken monturen, van chique en klassieke, tot de meest modieuze, extravagante stijlen. Enkele merken die bij ons zijn vertegenwoordigd, zijn RayBan, Marc O'Polo, Brendel, Guess, JFRey en Tom Ford.

Ook de kinderhoek is weer helemaal aangepast en daar hebben we nu een jungle thema. De collectie van de kinderbrillen is ook groter geworden. Verder hebben wij een kinderplan waarmee je per maand spaart voor een nieuwe bril.'

Gehoorzorg bij Melens
Naast de oogzorg zijn ze bij Melens Opticiens & Audiciens tevens gespecialiseerd in het gehoor. Dennis Langstraat is gediplomeerd Triage Audicien en StAr geregistreerd. Dat wil zeggen dat ze naast de normale opleidingseisen ook nog eens voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Deze normen worden jaarlijks getoetst door de StAr. Tevens zijn zij aangesloten bij de Hoorprofs. Dit is een kwaliteitskeurmerk van zelfstandige audiciens.

De vergoeding van het hoortoestel vanuit de basisverzekering bedraagt 75%. De eigen bijdrage is 25%, deze kunt u eventueel terugkrijgen vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Voorwaarde van de zorgverzekeraar is dat het hoortoestel wordt aangepast door een gecontracteerde hoorwinkel. Melens Opticiens & Audiciens heeft als Hoorprofs vakaudicien contracten met alle zorgverzekeraars. Bij Melens Opticiens & Audiciens bent u dus aan het juiste adres voor een deskundig advies op het gebied van uw ogen én oren!

Actie zonnebril op sterkte
Het is mooi weer en dus zijn ze gestart met hun gratis zonnebril op sterkte actie. U krijgt nu bij aankoop van een complete bril, een zonnebril op sterkte gratis. Vraag wel even naar de voorwaarden.

Graag tot ziens bij Melens Opticiens & Audiciens!

Melens Opticiens & Audiciens
Ring 10, 3214 AT Zuidland
Telefoon: 0181 450 911
www.melensoptiek.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant