Afbeelding
Koop lokaal

Profile Car & Tyreservice Hellevoetsluis en Spijkenisse

Actueel 612 keer gelezen

Hellevoetsluis – Bijna iedereen heeft weleens van Profile Car & Tyreservice gehoord. Dat je er terecht kunt voor banden, uitlaten en velgen is dan ook wel bekend. Maar er is meer en dat weet misschien nog niet iedereen: bij Profile Car en Tyreservice kun je terecht voor nieuwe banden, bandenwissels, reparaties én onderhoudsbeurten voor alle automerken.

Profile Car en Tyre servicecenter met vestigingen in Hellevoetsluis en Spijkenisse is een onderdeel van het garagebedrijf Auto Romar Mitsubishi Dealer van de broers Ron en Marc Schlink. Auto Romar bestaat dit jaar 30 jaar! Het bedrijf van de broers is al 19 jaar aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis gevestigd en de vestiging in Spijkenisse is inmiddels al ruim twee jaar geopend voor onderhoud -en reparatiewerkzaamheden.

Ook voor leasemaatschappijen
Marc: "Wij werken met een team van zeven deskundige monteurs verdeeld over beide vestigingen. We doen er alles aan om onze klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Wij denken dat het prettig is dat je reparaties en onderhoud aan je auto in de buurt kunt laten uitvoeren, want zeg nou zelf niemand wil toch een uur of langer rijden voordat je bij je garage bent? Het is daarom fijn dat er een betrouwbare garage in de buurt zit die reparaties voor alle merken mag én kan uitvoeren. Op heel Voorne-Putten zijn wij verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie voor de leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij Profile Car & Tyreservice."

Totaalonderhoud
De onderhoudsafdeling van zowel de vestiging in Hellevoetsluis als in Spijkenisse is de afgelopen jaren flink gegroeid. Door bijscholing en het investeren in de nieuwste technische apparatuur kunnen zij iedere auto onder handen nemen. "Dit betekent totaalonderhoud voor alle merken dus ook bijvoorbeeld het onderhoud van aircosystemen en alarmsystemen. Kortom; voor alles wat op en aan de auto zit kun je bij ons terecht" gaat Marc verder. "Moet er een lamp vervangen worden of brand er ineens een lampje op je dashboard, dan mag je even altijd langsrijden. Deze service bieden we onze klanten al zolang we ons bedrijf voeren en dat blijven we doen. Het is belangrijk dat iedereen veilig de weg op gaat", geeft Ron aan.

Werkzaamheden tijdens coronacrisis
 
"Wij merken dat de coronacrisis ook invloed heeft op onze branche. Ondanks dat zul je je  auto toch moeten laten onderhouden, APK laten keuren en reparaties laten uitvoeren. Gelukkig is het in onze branche makkelijk om 1,5 meter afstand te bewaren, dat geldt zowel voor bezoek aan onze showroom Hellevoetsluis als voor de onderhoudswerkzaamheden in de garages van beide vestigingen. Natuurlijk houden we ons te allen tijde aan de RIVM maatregelen", vertelt Marc. "Staat je auto bij ons voor onderhoud of reparatie dan kunnen wij desgewenst vervangend vervoer regelen."

Auto Romar Profile Car & Tyreservice
Christiaan Huygensweg 16
3225 LD Hellevoetsluis
0181-312569
info@autoromar.nl

Auto Romar Profile Car & Tyreservice
Boyleweg 14
3208 KA Spijkenisse
0181-708081

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant