Afbeelding
Foto: PR

Paasknutselen met WaterlandSpijkenisse

Actueel 384 keer gelezen

Aangezien de knutselevenementen bij Stichting WaterlandSpijkenisse nu helaas tijdelijk niet kunnen doorgaan hebben ze, speciaal voor de kleine Waterlanders, een leuke actie.

Met Pasen in aantocht vragen ze de kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit Waterland (verdeeld in drie leeftijdscategorieën) een knutselwerkje in handzaam formaat te maken met als thema Pasen. Dit werk mag getekend, geplakt, gekleid, gezaagd, gebreid, gehaakt etc. etc. worden, zolang het maar binnen het thema Pasen past, dus laat de fantasie er maar op los!

Voor de mooiste drie knutselwerkjes (één per leeftijdscategorie) hebben ze een prijsje en als het mogelijk is willen ze proberen de werkjes na afloop van de actie nog vóór het paasweekend te doneren aan zorginstellingen De Vijverhof en De Es, daarbij rekening houdend met de drie dagen dat het coronavirus eventueel zou kunnen overleven op de werkjes.

De actie loopt t/m woensdag 8 april, op donderdag 9 april maken ze de winnaars bekend.

De leeftijdscategorieën zijn als volgt ingedeeld:
Categorie 1 voor kinderen van 4 t/m 6 jaar
Categorie 2 voor kinderen van 7 t/m 9 jaar
Categorie 3 voor kinderen van 10 t/m 12 jaar


De actie loopt tot en met woensdag 8 april, de inzendingen die daarna nog binnenkomen kunnen niet meer worden meegenomen in deze actie. Op donderdag 9 april maken ze de prijswinnaars bekend en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op één van de daaropvolgende dagen i.o.m. de ouders.

Op Facebookgroep WaterlandSpijkenisse is meer informatie over deze actie te vinden.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant