DJ Bradley Q in actie (privéfoto).
DJ Bradley Q in actie (privéfoto). privéfoto

DJ Bradley Q wil optreden tijdens Under the Bridge

Algemeen 549 keer gelezen

Spijkenisse - Op 11 juli vindt Under the Bridge plaats. Tijdens dit festival is er ook aandacht voor onontdekt talent uit de regio.

De 14-jarige Quinten Strasters, beter bekend als DJ Bradley Q, heeft meegedaan aan een facebookevenement en wist 648 stemmen te verzamelen. Samen met vier andere genomineerden, maakt Quinten kans op een optreden tijdens Under the Bridge.

'ik heb wel eerder opgetreden', vertelt Quinten, 'maar nog nooit voor zoveel mensen.' De jonge DJ heeft in Spijkenisse gedraaid tijdens Spijkenisse Festival , Talent op Straat, Midwinter Festival en Local Heroes.

Na de HAVO wil hij een muziekopleiding gaan volgen. 'Ik hoop dat ik als DJ mijn geld kan verdienen.' Het leuke van het 'draaien' vindt Quinten als hij mensen kan laten dansen en genieten van de muziek die hij mixt. 'Je kunt je eigen ding doen.'

Binnenkort mag Quinten bij het programma Weekend LINQ op LINQ FM draaien. Ook hier zit weer een stemronde aan verbonden. Degene met de meeste stemmen staat 11 juli op het podium bij de Spijkenissebrug.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant