Afbeelding
Envato Elements

Corona update: CuraMare (Goeree-Overflakkee) maakt locaties bekend met coronabesmettingen

Actueel 5.234 keer gelezen

Het RIVM meldt op dat er nu 40 Nissewaarders positief getest zijn op het coronavirus.

In Westvoorne staat de teller op 12 besmettingen. In de andere gemeenten op Voorne-Putten zijn de cijfers gelijk gebleven:  Hellevoetsluis 15 en Brielle 11.  En op Goeree-Overflakkee zijn volgens het RIVM 102 mensen positief getest. CuraMare heeft besloten om vanwege de grote betrokkenheid van bewoners van Goeree-Overflakkee en omliggende gemeenten de aantallen op haar locaties te delen. 'Bijna iedere eilandbewoner kent wel iemand die binnen één van onze locaties verblijft. Wij begrijpen dat het belangrijk is deze cijfers te delen', zo meldt de organisatie in een persbericht.

Ook in de rest van Nederland stijgt het aantal positief geteste mensen. Sinds gisteren zijn er 884 bijgekomen waardoor het totaal op 11.750 ligt. Ook zijn er sinds gisteren weer 93 mensen overleden. In totaal bezweken 864 Nederlanders aan de gevolgen van het virus.  In onze regio zijn helaas in totaal 33 patiënten overleden die besmet waren met het coronavirus.

Het werkelijke aantal besmettingen ligt hoger, omdat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt. Vooral heel zieke patiënten en mensen die in de zorg werken worden getest. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant