Ook de Beeldentuin kan dit jaar geen doorgang vinden vanwege het coronavirus.
Ook de Beeldentuin kan dit jaar geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Foto: PR

Beeldentuin Ravesteyn is verplaatst naar volgend jaar

Algemeen 362 keer gelezen

Heenvliet – De Beeldentuin, die dit jaar voor de 27e keer zou plaatsvinden op landgoed Ravesteyn, is gecanceld en verplaatst naar 2021.

De organisatie heeft hiertoe moeten besluiten vanwege streng geldende Corona maatregelen tot 1 juni a.s. Hoe spijtig ook voor de gecontracteerde kunstenaars, de vele jaarlijkse bezoekers en het vele voorwerk wat al gedaan is om deze expositie tot een geslaagd evenement te maken. De Kunstcommissie Beeldentuin Ravesteyn, welke namens de Stichting Stede en Vrye Heerlykheyt deze bijzondere buitenexpositie inricht, geeft aan volledig achter de genomen maatregelen te staan en stelt de gezondheid van de medemens voorop.

Uitstel van de expositie naar een later moment dit jaar is om meerdere redenen niet mogelijk. Vandaar het verplaatsen naar 2021. Dan zal van 7 mei t/m 30 mei het prachtige particuliere Landgoed Ravesteyn in Heenvliet, met gelijknamige ruïne, weer het decor vormen voor, in ieder geval, de werken van de kunstenaars welke dit jaar zouden komen exposeren, te weten: Eja Siepman-van den Berg, Herma de Wit-Orobio de Castro, Akay Ahmet, Jan Aldenhoven, Antoinette Cremers, Roland de Jong Olando, Mira de Koning, Jeroen Meijs, Conny Pols, Nic Roex, Ei-Ei Producties, Talitha Schiffer, Andre Vranken, Karin van de Walle, Cissy van der Wel en Han van Wetering.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant