Afbeelding
Foto: pixabay.com

In april uit voorzorg geen Alzheimer Cafés

Algemeen 267 keer gelezen

Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Voorne-Putten en Rozenburg heeft besloten dat alle activiteiten die gepland staan voor april niet door zullen gaan.

Op dit moment staat er een landelijk advies om tot 6 april geen activiteiten te organiseren. Het bestuur is echter van mening dat ook na deze datum het besmettingsrisico te groot is om verantwoord de maandelijkse café avonden te organiseren. De doelgroep kent standaard een lagere weerstand en valt daarom ook onder de risicogroep.

Dat de café avonden niet doorgaan wilt niet zeggen dat het bestuur stil zit. Via de websites alzheimer-nederland.nl en dementie.nl kan ieder terecht om zich in te lezen over het onderwerp dementie en het werk van Alzheimer Nederland. Is er behoefte aan contact dan staan er meer dan 300 vrijwilligers klaar via de AlzheimerTelefoon. De AlzheimerTelefoon is dagelijks bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur. Via de regionale Facebook-pagina en webpagina op alzheimer-nederland.nl blijft ze actief informatie delen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant