Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Beperkte openstelling stadhuis

Gemeente 1.327 keer gelezen

E.e.a. houdt wel in dat tot en met 31 maart een beperkte openstelling van de loketten van de stadswinkel geldt. De loketten, één voor burgerzaken, twee voor overige zaken, zijn geopend van 8:30 uur van 12:30 uur. Dit geldt voor alle dagen. De openstelling op donderdagavond vervalt. Met uitzondering van het afhalen van paspoorten, rijbewijzen, etc. wordt er alleen gewerkt op basis van afspraak. U kunt daarvoor bij voorkeur digitaal een afspraak maken. Vanwege beperkte bezetting kunnen er wachttijden ontstaan. Inwoners wordt sterk geadviseerd de diensten en producten zoveel mogelijk digitaal aan te vragen.

Spijkenisse - Veel medewerkers van het stadhuis werken vanuit huis. Zo kan de gemeente zorgen dat de dienstverlening op peil blijft.

Voor de loketten van het Werk- en Zorgplein, gelden dezelfde openingstijden. Ook hier geldt: alleen op afspraak (bij voorkeur digitaal) en zoveel mogelijk gebruik maken van digitale dienstverlening.

Bezoekers wordt wel verzocht ruim afstand te houden (ca. 1 meter) van de balies bij de loketten om mogelijke besmetting te voorkomen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant