Afbeelding

Coronavirus vastgesteld bij patiënt Van Weel-Bethesda Ziekenhuis Dirksland

Actueel 909 keer gelezen

Dirksland - Op 12 maart is in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis het coronavirus vastgesteld bij een patiënt. De patiënt is sinds 12 maart 2020 opgenomen in het ziekenhuis.

De patiënt meldde zich gisteren met luchtwegklachten en is volgens landelijk protocol opgenomen in isolatie en getest. Deze test bleek positief. De patiënt en naasten zijn ingelicht door een arts. Patiënten die contact hebben gehad met de positief geteste patiënt zijn ingelicht, hierin volgt het ziekenhuis de richtlijnen van de RIVM en GGD.

Medewerkers van de afdeling zijn op de hoogte gesteld en kunnen hun werk doen zolang zij geen klachten hebben. Zodra zij klachten krijgen, gaan zij thuis in isolatie en worden zij getest. De ziekenhuiszorg gaat gewoon door.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Het ziekenhuis blijft gewoon open. Afspraken gaan ook gewoon door. Mocht een afspraak onverwacht niet door kunnen gaan, dan wordt u daarover geïnformeerd door het ziekenhuis. Maakt u zich zorgen omdat u onlangs nog in het ziekenhuis bent geweest. Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis laat weten dat de kans dat u besmet bent geraakt niet groter is dan de kans op een besmetting op een andere plek.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant