Afbeelding
stockfoto

Twee sportwedstrijden Nissewaard afgelast vanwege Covid-19

Sport 710 keer gelezen

Nissewaard – Nu ook in Nissewaard het eerste geval van Corona is geconstateerd, merken ook diverse sportverenigingen de komende tijd dat wedstrijden niet doorgaan.

Woensdag gaf sportkoepel NOC/NSF aan dat het de richtlijnen van de RIVM adviseert aan de diverse sportbonden en deze geven inmiddels gehoor om de duels met Brabantse clubs uit de wedstrijdprogramma's te halen.

Volleybal en korfbal
Van de eerste elftallen betekent dit dat komend weekend twee duels geen doorgang zullen hebben omdat hun tegenstander uit de provincie Noord Brabant komt. Voor woensdagavond en zaterdagavond gaat het duel van de dames van volleybalvereniging Bernisse niet door tegen SC Pugno uit Bergen op Zoom.

Ook de korfballers van ZKV zien zaterdag het duel met Focus niet doorgaan. Ook voor lagere elftallen zullen duels van alle sporten tegen clubs uit Noord Brabant niet doorgaan. De sportbonden hebben nog geen vervangende data opgegeven voor het inhalen van de duels. Dit hangt onder meer af of de maatregelen verlengd zullen worden in de komende tijd. Vooralsnog gelden de maatregelen voor de clubs uit Noord Brabant tot komende dinsdag.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant