Afbeelding
Envato Elements

Verdachte aangehouden voor overval taxichauffeur

Politie 347 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdag 4 maart is een verdachte aangehouden voor de overval op een taxichauffeur op 3 februari in Spijkenisse.

Het betreft een 35-jarige man uit Spijkenisse. De taxichauffeur, een 31-jarige Schiedammer, werd aan het eind van zijn dienst aan de Mandarijngaard onder bedreiging van een vuurwapen overvallen door drie personen.

Omstreeks 02.00 uur kreeg de taxichauffeur een melding om een klant op te halen op de Mandarijngaard. Terwijl de chauffeur onderweg naar de melding was, zag hij twee donkergekleurde scooters vanuit Spijkenisse richting Hoogvliet rijden. Op een van de scooters zaten twee personen. Toen de bestuurders van de scooter de chauffeur zagen, reden ze weg. Eenmaal aangekomen op de Mandarijngaard, kreeg de taxichauffeur de schrik van zijn leven. Onder de bedreiging van een vuurwapen, moest hij zijn telefoon en cash geld afstaan. Drie personen gingen er op twee scooters vandoor. Het verband tussen de scooterrijders eerder op de avond en die tijdens het overval, wordt nog onderzocht.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant