Simonshaven verloor zaterdag op eigen terrein van ZBVH, het werd 0-1 voor de gasten.
Simonshaven verloor zaterdag op eigen terrein van ZBVH, het werd 0-1 voor de gasten. Archieffoto: Peter de Jong

Simonshaven zet goede reeks voort, maar verliest wel

Sport 329 keer gelezen

Simonshaven – Na een hele goede reeks van Simonshaven, die zaterdag ook door ging, wist de ploeg van Peter Hoek zaterdag niet te winnen. Aan de Schuddebeursedijk werd het 0-1 (0-1).

Het was een hele snelle goal voor de gasten uit de Hoeksche Waard, die al na twee minuten de bal achter doelman Oster wisten te schieten. Daarna waren er wel kansen voor Simonshaven, maar die zorgden ervoor dat het net niet werd geraakt door Simonshaven.

Trainer Peter Hoek was dan ook niet ontevreden over de speelwijze van zijn groep. 'Ik vond dat het redelijk gelijk opging. Zij scoren eigenlijk in een scrimmage situatie en kwamen al heel vroeg in de wedstrijd op 0-1. Daarna kregen zij eigenlijk geen kans meer. De tweede helft waren we ook de bovenliggende partij, maar we hebben te weinig afgedwongen. Ik vind dat wij nog steeds goed bezig geweest zijn. Wij zijn uit naar huis gestuurd met 4-1 en nu wordt het slechts 0-1. Ze waren maar wat blij met de overwinning. Ik denk dat een gelijkspel de verhoudingen beter had weergegeven. Je krijgt helaas niet altijd wat je verdiend. We leren er uiteraard wel van', vond trainer Hoek. De komende twee weken ligt de competitie stil.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant