SC Botlek moest zaterdag het onderspit delven in het duel met streekgenoot OVV, het werd 1-2.
SC Botlek moest zaterdag het onderspit delven in het duel met streekgenoot OVV, het werd 1-2. Foto: Peter de Jong

SC Botlek in de slotfase onderuit tegen OVV

Sport 398 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek stond zaterdag opnieuw met lege handen na het duel tegen OVV. De ploeg uit Oostvoorne van Rob Vuik won het duel van SC Botlek met 1-2 (0-1).

De formatie van Ad Reijtenbagh zag haar tegenstander voor de thee op voorsprong komen. Daarna ging SC Botlek wel mee met het spel en kreeg het ook nog wat mogelijkheden. Twintig minuten voor het einde was het Alex Munvaneza die voor de gelijkmaker zorgde namens de Spijkenissers. Kort voor het einde ging OVV er met de winst vandoor.

Tien man
Naast het feit dat er werd verloren, zag SC Botlek ook nog eens het duel met tien man eindigen. Zeven minuten voor tijd was er een onnodige tweede gele kaart voor Nick Janssen. 'Ik vond dat het gelijk op gaan. We kwamen op achterstand, maar wij raakten ook nog eens de kruising. Na de 1-1 leek alles in ons voordeel te gaan werken. Er leek ook niets aan de hand toen we met tien man kwamen te staan. Dan krijg je weer een lullige goal tegen. Het was een grote domper voor ons, we hebben namelijk hard geknokt voor het punt', vond Ad Reijtenbagh, die met zijn ploeg voorlaatste staat. Dit komt doordat HBSS tien duels moet overspelen wegens het opstellen van een ongerechtigde speler. SC Botlek is de eerste tegenstander van de Schiedammers komende zaterdag.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant