Dit jaar wordt er nog meer ingezet op beleving.
Dit jaar wordt er nog meer ingezet op beleving. Foto: PR

Win kaarten voor Under the Bridge

Algemeen 846 keer gelezen

Spijkenisse - Op 11 juli vindt de tweede editie plaats van het festival Under the Bridge. Wederom op het terrein van de Spijkenisse Scouts.

De kaartverkoop is vorige week gestart en het liep direct storm. Binnen 24 uur waren er ruim 2000 kaarten verkocht. Er is plek voor 5000 personen, dus je hebt nog de mogelijkheid om kaarten te kopen, maar hou wel in je achterhoofd op = op.

De eerste namen zijn bekend
'We zijn vorig jaar wat voorzichtig begonnen, omdat het voor ons de eerste keer was dat we een festival organiseerden in Spijkenisse', zegt Ryan Lalay die samen met Juri Diaz en Sebastiaan Osnabrug, beter bekend als Diaz & Bruno het festival wederom tot een succes wil maken. Gezien de vele bezoekers en het grote enthousiasme dat er was, gaan de heren op herhaling. 'We steken er niet alleen veel tijd in, maar ook veel geld. We krijgen immers geen subsidie; alles wordt betaald met de verkoop van de kaarten. Dit jaar is er plek voor meer mensen en die bieden we uiteraard ook meer'. Liefhebbers van Urban/Eclectisch zullen vooral bij The Bridge Stage te vinden zijn. The SUB River Stage is de plek voor House/Techno. De eerste artiesten zijn inmiddels bekend: La Fuente, Michel de Hey en Jayh Jawson. En uiteraard treden Diaz & Bruno zelf ook op. Ook komt de Silent Disco weer terug. De komende weken/maanden zullen er op de Facebookpagina steeds meer namen bekend gemaakt worden. Een klein tipje van de sluier wil Ryan wel oplichten: 'Ook dit jaar is niemand minder dan Benny Rodrigues van de partij'.

Foodtrucks
Under the Bridge moet nog meer een beleving worden dan vorig jaar. De hele aankleding van het feest speelt daarop in, maar ook de horeca. Er komen ook meer foodtrucks, zodat iedereen aan zijn trekken kan komen of het nu om burgers, saté, vis of patat gaat. Er komt zelfs een chocolade foodtruck.'

Alleen pin
Vorig jaar kon je je consumpties afrekenen met munten. Dit jaar kan er alleen gepind worden. 'Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. 'Munten die je over hebt op een festival, kun je niet meer omwisselen. Daarom hebben we besloten om alleen met pin te laten betalen.'

Win kaarten
De redactie mag 2 x 2 kaarten weggeven. Wil jij kans maken ga dan naar onze Facebookpagina en vertel met wie je naar het festival wilt en waarom juist met die persoon. Doe dat voor 1 maart en wie weet sta jij in juli op het festivalterrein.

Kaartjes zijn te koop via www.utbf2020.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant