De dames van Spivo kwamen er zaterdagavond niet aan te pas in het treffen met HLB Van Daal. Het werd 0-4.
De dames van Spivo kwamen er zaterdagavond niet aan te pas in het treffen met HLB Van Daal. Het werd 0-4. Foto: Peter de Jong

Spivo komt er tegen HLB/Van Daal niet aan te pas

Sport 387 keer gelezen

Spijkenisse – De volleybalsters van Spivo hebben zaterdag het niet kunnen bolwerken tegen HLB Van Daal dat op de vierde plaats staat in de tweede divisie D. De ploeg van Lennart Mijnans kon geen set winnen en verloor met 0-4.

'Het was inderdaad wel heel erg lastig, maar ik moet ook heel eerlijk toegeven dat wij een slechte dag hadden. We hebben geen moment gehad dat we recht hadden op de overwinning', zei coach Lennart Mijnans na de nederlaag van zijn ploeg.

Ruime cijfers
Spivo kwam in sporthal Den Oert geen moment in het duel. De tegenstander nam steeds ruim afstand. In de eerste set werd de grootste nederlaag geleden, toen werd het 14-25 voor de gasten uit Den Dungen. De tweede set kwam het team uit Spijkenisse iets dichterbij met 19-25. Daarna waren er in de derde en vierde set 16-25 en 15-25 nederlagen voor Spivo. 'We haalden ons niveau in dit duel niet. De foutenbalans lag veel te hoog aan onze kant. Zij staan dan wel hoger, maar op een goede dag zouden we niet hoeven te verliezen. We stelden tegenover hun spel te weinig, we waren niet scherp en het was zwaar onder de maat', vond Lennart Mijnans. De komende drie weken ligt de competitie stil voor Spivo. De Spijkenisser volleybalsters staan op de negende plaats in de tweede divisie.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant