Afbeelding
Foto: Mona van Almenkerk

Kunstroute Nissewaard: Mona van Almenkerk

Actueel 284 keer gelezen

Op 18 en 19 april vindt voor de dertiende keer de Kunstroute plaats. Op 34 locaties laten kunstenaars u kennismaken met hun werk.  De komende weken stellen de  deelnemers zich aan u voor.

De volledige deelnemerslijst vindt u op www.kunstroutenissewaard.nl

Even voorstellen: Mona van Almenkerk
Ik ben graag creatief bezig met tekenen en schilderen en meerdere vormen van kunst. Hierbij gebruik ik diverse technieken en materiaal. Sinds een paar jaar geef ik les aan volwassenen en kinderen. Afgestudeerd als coach in tekentaal en nog steeds studerend als holistisch beeldend kunstenaar bij Vrije academie 't Pad in Opheusden geef ik graag mijn kennis door.

Ieder mens heeft een karakter en daarmee een eigen handschrift. 'In mijn lessen hou ik rekening hiermee zodat de cursist kan tekenen en schilderen in de stijl die bij hem/haar past.'

Sinds een paar jaar heb ik mijzelf een nieuwe collagetechniek eigen gemaakt waarbij ik gemengd materiaal gebruik. Deze collagetechniek bestaat uit veel verschillende lagen. Hierdoor laat ik nieuwe beelden ontstaan. Ik schilder met plaatjes. Momenteel ben ik bezig met geschilderde portretten in gemengd techniek en materiaal aangebracht op paneel.

Na een ontmoeting met Tom en Els Bleijenberg van St. Kunstroute Nissewaard leek het mij een leuk idee om aan de andere kant van de Waterweg mijn 'kunsten' te laten zien. Mijn woon – en atelierruimte zijn in 's-Gravenzande.

Ik nodig je graag uit om te komen kijken. Voor meer informatie zie mijn website: www.monariste.nl.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant