Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Leerzame stagenetwerkdag Zadkine in Boekenberg

Actueel 948 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag opende wethouder Struijk in Bibliotheek de Boekenberg de stagenetwerkdag voor eerstejaars leerlingen van de opleiding secretaresse/managementassistent en financiële beroepen van Zadkine.

De stagenetwerkdag wordt jaarlijks door derdejaarsstudenten van dezelfde opleiding georganiseerd als eventplanning opdracht. Het evenement, waaraan vanmiddag zo'n 40 studenten deelnamen, wordt telkens op een andere locatie georganiseerd. De derdejaars hebben ieder een eigen taak in de organisatie. Team logistiek regelt de locatie en de financiële middelen voor de bijeenkomst, team programmering zorgt voor de programmering en de dagvoorzitter; ditmaal de in de advocatuur werkzame Shanna Heerschap. Team financieel begeleidt de studenten van de gelijknamige studierichting en nodigt stagebedrijven uit en de PR-groep maakt blogs, de powerpoint presentatie en regelt de uitnodigingen en de PR. 

Deelnemende bedrijven waren ditmaal de gemeente Nissewaard, een advocatenkantoor en Zadkine. Na een openingswoord van wethouder Struijk en introductie door de dagvoorzitter, werd vervolgd met workshops 'eerste indruk' voor studenten en 'feedback geven tijdens de stageperiode' voor vertegenwoordigers van de stagebedrijven. Ook gingen de studenten op speeddate bij de stagebedrijven en werd gediscussieerd over een aantal stellingen, met betrekking tot  stages en stagiaires.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant