De dames van HVOS speelden zondag een gemakkelijk duel met WHC en zijn koploper in de eerste klasse.
De dames van HVOS speelden zondag een gemakkelijk duel met WHC en zijn koploper in de eerste klasse. Foto: Peter de Jong

Ruime zege voor koploper HVOS in duel met WHC

Algemeen 387 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS doen het dit seizoen uitstekend. De ploeg staat met nog zeven duels te gaan onverwacht bovenaan in de eerste klasse. Zondag verstevigde de ploeg haar koppositie door WHC met 22-13 (11-6) te verslaan.

'We hadden het uitduel verloren, dus we hebben gekozen voor een andere aanpak in dit duel. Dat bleek te werken. Het ging gelijk op, maar vanaf 5-5 zijn we niet meer in de problemen gekomen', was de visie van Nathalie Bouman.

Niet verwacht
Dat de handbalsters uit Spijkenisse het nu zo goed doen, had iedereen zich vorig jaar rond deze tijd niet kunnen bedenken. Toen streed het team tegen degradatie en nu gaat het uitstekend. 'Het gaat echt boven verwachting. Het komt denk ik doordat we heel erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Er is ook een fantastische sfeer en wat denk ik het allerbelangrijkste is, dat we geen blessures hebben. Dat hadden we vorig jaar natuurlijk wel. We proberen met beide benen op de grond te staan, doelstelling was handhaven, maar nu komt de titel ook steeds dichterbij', verklaarde de coach van de Spijkenissers. Topscoorder was zondag Eline van der Meer met zeven treffers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant