Foto: BCRS
Foto: BCRS Foto: BCRS

OBS Vogelenzang Noord winnaar Scholentoernooi

Algemeen 389 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdagmiddag 22 januari organiseerde Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS) voor de zevende keer het scholentoernooi voor basisschoolkinderen in de gemeente Nissewaard. Deze editie werd door OBS Vogelenzang Noord gewonnen!

Vorig jaar werd het badminton scholentoernooi gewonnen door de CBS de Bron en ook dit jaar hadden zij een team afgevaardigd om de titel te verdedigen. In totaal deden 14 teams op woensdagmiddag 22 januari mee aan de zevende editie van het BCRS badminton scholentoernooi.

Geholpen door vrijwilligers van BCRS werden er op de banen in sporthal Maaswijk in totaal vier rondes van ieder drie wedstrijdjes gespeeld. Medespelers, maar ook ouders en begeleiders, moedigden de kinderen extra aan.

De finale partijen werden gespeeld door het team van de Rank en het team van Vogelenzang Noord. Vogelenzang Noord haalde de overwinning binnen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Ook ontving de school een cheque ter waarde van € 100,00 voor de schoolbibliotheek. Alle kinderen ontvingen een aandenken aan dit leuke badmintontoernooi en zijn uitgenodigd om gebruik te maken van een speciale actie om hun badminton skills nog verder te verbeteren bij BCRS.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant