Afbeelding
Foto: Govert de Roos
Lezersactie

Win kaarten voor Verliefd op Ibiza

Algemeen 367 keer gelezen

Spijkenisse - Volgende week staat de romantische comedy musical 'Verliefd op Ibiza' maar liefst twee avonden in Theater de Stoep.

Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar! Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

'Verliefd op Ibiza' is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!
Een van de rollen in de musical wordt gespeeld door Laura Ponticorvo. 'Ik ben getrouwd met een voetballer en eigenlijk is er tussen ons meer vriendschap dan liefde. Op Ibiza komen we er ook achter dat het tussen ons niet helemaal lekker zit.' De voorstelling die in de try-out fase zit bevat veel humor, maar ook momenten van ontroering. 'Er zijn veel herkenbare momenten waarop je ziet dat liefde ontstaat, je mag op Ibiza zijn wie je bent, alles kan en mag.'

De cast geniet van de voorstelling. 'De rollen zijn ons ook op het lijf geschreven en we zitten er zo goed in dat we backstage elkaar vaak bij de toneelnaam noemen in plaats van bij de echte naam. Wij genieten ervan en zien ook dat het publiek geniet.' Over haar eigen rol wil Laura nog wel kwijt dat haar personage twee kanten heeft.

'Ik ben een vlogger en wil als ik voor de camera sta ook aandacht hebben. Ik ben heerlijk aanwezig. Aan de andere kant heeft Elsa ook een lieve kant, ze wil graag iedereen helpen.' Na afloop wil je gewoon het vliegtuig pakken naar Ibiza om zelf mee te maken dat het eiland meer is dan een feesteiland.

Wil jij naar de voorstelling en ook een avond genieten? Stuur dan uiterlijk donderdag 23 januari een mailtje naar redactie@grootnissewaard.nl en laat ons weten met wie jij een avondje wil genieten. Vergeet niet je adres te vermelden. Wij geven 5 x 2 kaarten voor een van de voorstellingen weg. 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant