Afbeelding
Foto: stock

Waterpolosters starten het jaar goed met zege op ZVVS 2

Sport 237 keer gelezen

Vlaardingen – De waterpolosters van De Kempvis zijn het jaar 2020 prima begonnen. De ploeg van Koos Smeding won bij de tweede keuze ZVVS.

Het werd in De Kulk 2-6 voor de dames uit Spijkenisse.In de eerste periode werd de basis gelegd voor de overwinning, toen kwam De Kempvis met 1-3 voor dankzij treffers van Merel Corpelijn, Ilse Kuller en Nina Vermeer. In de tweede periode werd niet gescoord en in de derde werd de voorsprong uitgebreid via Annoushka Kan en Britt van Yperen tot 2-5. De laatste periode werd er gescoord door Annelot Klaassen.

'Het was een niet heel erg spectaculaire wedstrijd. De overwinning kunnen we het gemakkelijkst degelijk noemen. We wisten op voorhand dat we de betere ploeg waren, ze staan voorlaatste. Je moet dan nog wel winnen. Wij hadden last van blessures, dus je neemt dan andere en minder speelsters mee. Was een ideale wedstrijd om ook jeugdspeelster Sascha Kinds minuten te gunnen en die kon goed mee. Het streven na de nederlaag eind 2019 is om bij de top drie te eindigen', gaf coach Koos Smeding aan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant