Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

High Five stickers voor sportvereniging Kiritsu

Actueel 494 keer gelezen

Spijkenisse – Sportvereniging Kiritsu ontving gisteravond uit handen van wethouder Hamerslag vier van de vijf te behalen High Five stickers van het gelijknamige gemeentelijke High Five programma. De karateschool behaalde de waarderingen op het gebied van sociaal, maatschappelijk, bewegen en ontwikkeling.

De club doet onder andere aan snuffellessen, schoolsport en nationale- en internationale toernooien en geeft naast training aan kinderen en volwassenen ook zelfverdedigingslessen aan vrouwen. Alle trainers hebben een VOG verklaring en Kiritsu heeft ook een vertrouwenspersoon en een anti-pesten protocol. 'Goed bezig' aldus wethouder Hamerslag tijdens de uitreiking van de stickers en het bijbehorende wandbord, dat een plekje krijgt in de trainingsaccommodatie van de club aan de Anne Frankstraat 26 in Maaswijk.

Daarnaast krijgt Kiritsu als waardering voor iedere behaalde sticker ook nog 100 euro voor de club. 'Dat geld komt goed van pas. We gaan het waarschijnlijk besteden aan wedstrijdbenodigdheden voor de jeugdleden. Daarnaast zijn er plannen voor een nieuw te bouwen Dojo, ergens in Spijkenisse', aldus voorzitter Arjen de Bruin, die samen met René Misdorp de sportvereniging twee jaar geleden oprichtte. Inmiddels telt Kiritsu ruim 50 leden in de leeftijd van zes tot 60+. Twee keer per week wordt door zowel jeugd als volwassenen getraind op woensdagavond en zondagochtend. Wie meer wil weten kijkt op www.kiritsu-dojo.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant