Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Kentekenparkeren nu officieel in werking gesteld

Actueel 1.115 keer gelezen

Spijkenisse - Wethouder Hamerslag stelde vanmiddag voor het oude postkantoor aan de Marrewijklaan het kentekenparkeren officieel in werking.

Hij liet via een scherm zien hoe automobilisten in het centrum van Spijkenisse vanaf nu handig, snel en simpel hun parkeergeld via hun telefoon of bij de parkeerautomaat kunnen betalen. Volgens de wethouder gaat dit sneller dan de oude methode. Daar komt bij dat steeds meer mensen gebruik maken van het belparkeren. Alle aanbieders van bel- en sms-parkeren zijn nu ook aangesloten bij het parkeernetwerk in Spijkenisse.

Voor bewoners van het centrum en de omliggende wijken waar het betaald parkeren regime geldt, bestaat de mogelijkheid om hun bezoek tegen een gereduceerd tarief te laten parkeren. Alle bewoners die daarvoor in aanmerking komen, hebben inmiddels een brief ontvangen met een persoonlijke code. Op https://www.nissewaard.nl/nieuws-1/parkeren-met-uw-kenteken-in-nissewaard.htm kunt u al  veel informatie vinden. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u donderdag terecht op de inloopbijeenkomst in het gemeentehuis. Deze bijeenkomst is van 17.00 tot 19.00 uur.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant