Felicitaties en cadeautjes voor de vijfjarige Sep.
Felicitaties en cadeautjes voor de vijfjarige Sep. Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Burgemeester feliciteert de eerstgeborene van Nissewaard met 5e verjaardag

Actueel 1.230 keer gelezen

Spijkenisse – Burgemeester Van Oosten feliciteerde vanmiddag Sep Sebastiaan Torenvlied met zijn 5e verjaardag. Hij werd op 1 januari 2015 om 13.31 uur als eerste baby in de nieuwe gemeente Nissewaard geboren.

Omdat Sep net als Nissewaard vijf jaar oud is, kwam de burgemeester hem persoonlijk feliciteren. Best een beetje eng, die meneer met die grote ketting om die speciaal voor hem was gekomen, vond Sep. Maar toen de door de burgemeester meegebrachte cadeautjes mochten worden uitgepakt, was het ijs al snel gebroken en kletste Sep er gezellig op los. De dinosaurussen en cadeaubon waarvoor Sep binnenkort zelf wat mag uitzoeken bij de speelgoedwinkel, vielen erg in de smaak.

Sep en zijn achtjarige zusje Senna zijn leerlingen van de Montessorischool in Waterland, waar Sep in de klas zit bij juf Tessa. Binnenkort gaat Sep naar zwemles en wil hij net als zijn zusje over een poosje drie zwemdiploma's gaan behalen. Verder gaat hij graag naar de speeltuin en heeft hij ook wel eens bij Monkey Town gespeeld, vertelde de kleuter aan de burgemeester.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant