Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Rijvereniging Noblesse viert 25-jarig jubileum

Actueel 282 keer gelezen

Simonshaven – Wethouder Martijn Hamerslag feliciteerde vanmiddag bestuur en leden van rijvereniging Noblesse met het 25-jarig bestaan hun club. Secretaris en waarnemend voorzitter Jaap de Vlieger mocht uit handen van de wethouder een cheque ter waarde van 500 euro in ontvangst nemen.

De jubileumdag werd vandaag gevierd met een door Noblesse georganiseerde officiële KNHS dressuurwedstrijd, waaraan in de diverse klassen 40 combinaties meededen. Wethouder Hamerslag reikte de prijzen uit na de als eerste verreden Z-klasse, waarbij de over-all-winnaar ter gelegenheid van het jubileum een dekje met daarop het logo van Noblesse won.

De 115 leden van de vereniging maken met hun paarden en pony's gebruik van de accommodatie van Hippisch Centrum Simonshaven aan de Schuddebeursedijk 2, dat naast de stallen en kantine is gefaciliteerd met twee binnen- en twee buitenrijbanen. Negentig procent van de leden van Noblesse doet regelmatig mee aan wedstrijden. Noblesse is verbonden aan de KNHS en organiseert eens per maand wedstrijden, waaraan ook ruiters van andere verenigingen uit het hele land deelnemen. Daarnaast worden ook andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld clinics, boogschieten te paard, schriktrainingen en een paarden EHBO cursus waarbij dierenartsen les geven. De leden van rijvereniging Noblesse variëren in leeftijd van 6 tot en met 85 jaar.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant