Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Kinder Kerstland in Spijkenisse

Algemeen 605 keer gelezen

Spijkenisse - Het voormalige winkelpand van de Sting aan de Zuidpassage 10-14 is inmiddels omgetoverd in Kinder Kerstland.

Op woensdag 18 december ben je van harte welkom tussen 13.00 uur en 17.00 uur en op de zondagen 15 en 22 december tussen 12.30 uur en 16.30 uur. De kids kunnen genieten van echte winterlekkernijen, knutselen en meedoen met de winter/kerstspelletjes.

Genieten van warme chocolademelk en waffellolly's
Als je naar binnenstapt in het Kinder Kerstland kom je direct in de stemming voor de kerst. De geur van verse gebakken wafellolly's komt je direct tegemoet. Verder is er voor de bezoekers ook warme chocolademelk verzorgd door petit restaurant "Tasty"

Winterspelletjes
Bij het spelparcours kan je kijken hoe snel je bent. 'Wie vangt de meeste kerstballen'? Ooit wel eens aan winter sjoelen meegedaan? Het kan allemaal tijdens het Kinder Kerstland in Spijkenisse. Ook konijnen houden van sneeuw, dat kan je zelf komen bekijken bij het konijnenspel.Natuurlijk kan je ook lekker knutselen in het speciaal ingerichte winkelpand. Kies zelf wat je graag wil maken en wordt het allemaal iets te moeilijk? Dan helpen de begeleiders je natuurlijk om er een echt kerst kunstwerk van te maken.Het leuke is dat alle activiteiten gratis zijn.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant