GHVV'13 kwam zaterdag niet tot winst in het duel bij Rijnmond Hoogvliet Sport, het werd 4-2. Archieffoto: Peter de Jong

Rijnmond Hoogvliet Sport in matig duel langs GHVV'13

Sport 315 keer gelezen

Hoogvliet – GHVV'13 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van John Stougje, die volgend jaar vertrekt bij de fusieclub, verloor bij Rijnmond Hoogvliet Sport met 4-2 (2-2).

De start zag er goed uit, toen Danny Poldervaart voor de 0-1 zorgde. Echter binnen een paar minuten werd het weer gelijk. Binnen een kwart duel leek GHVV'13 even de weg kwijt en kwamen de Hoogvlieters op 2-1. Tien minuten voor rust was het Jordy Breestraat. Na rust kwam de thuisploeg op 3-2 en probeerde GHVV'13 de gelijkmaker te forceren, maar lukte dit niet. Een kwartier voor tijd werd het 4-2.

'Ik vond het een heel open duel. Het gaat echter om de details. Je komt vroeg in het duel op voorsprong, maar ook is het snel weer gelijk. Op ongelukkige momenten krijg je dan de goals weer tegen. Dan blijf je echter achter de feiten aanlopen. Dan ontbreekt de power om de gelijkmaker te forceren", gaf coach John Stougje na afloop aan. Door de nederlaag en de overige gunstige uitslagen voor GHVV'13 staat de ploeg nu elfde. Komende zaterdag staat het treffen met VDL op het programma. Daarna volgt nog het vorige week afgelaste duel met HBSS.