Abbenbroek kon het zaterdag vooral in het eerste half uur niet bolwerken tegen ZBVH. Men verloor met 1-4.
Abbenbroek kon het zaterdag vooral in het eerste half uur niet bolwerken tegen ZBVH. Men verloor met 1-4. Foto: Peter de Jong

Abbenbroek bewijst zich tegen ZBVH slechte dienst

Sport 355 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek heeft zaterdag slechte zaken gedaan in de aansluiting met de ploegen bovenin. De ploeg van Jaco Verhoev verloor het duel tegen ZBVH met 1-4 (0-3) en zakte naar de achtste plaats op de ranglijst. De enige treffer kwam van Casey van Os.

Dat betekent voor de ploeg van Verhoev dat de komende wedstrijd van belang is om de aansluiting met de top vier te behouden. Daarin wacht de mannen uit Abbenbroek een lastige tegenstander, Hekelingen is namelijk in prima doen en staat tweede.

Weggespeeld
Coach Jaco Verhoev was na de nederlaag duidelijk in zijn analyse. 'We zijn in het eerste half uur compleet weggespeeld. Ze krijgen drie kansen en dat zijn allemaal doelpunten. Daarnaast werden we daarna wel beter in ons spel, maar dan missen we ook nog onze kansen. Dan wordt het heel snel na rust nog 0-4 en is het echt gespeeld. Toch maken we dan nog wel de 1-4', verklaarde de oefenmeester. 'We moeten nu gewoon winnen van Hekelingen om nog bij te blijven. Het is ook een compliment voor ZBVH, want dat vond ik een heel goed spelende ploeg, ik snap niet dat ze zo laag staan. Vooruitkijkend naar Hekelingen denk ik dat we tegen Hekelingen een kleine zege kunnen pakken, besloot Verhoev.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant