Afbeelding

Spijkenisse steeds dieper in de zorgen na nieuwe nederlaag

Sport 303 keer gelezen

Gouda – Voor Spijkenisse wordt de situatie steeds minder rooskleurig. Zaterdag verloor de ploeg in de hoofdklasse A met 1-0 van Jodan Boys en 's-Gravenzande dat met 5-0 van Achilles '29 won heeft nu net boven Spijkenisse een gat geslagen van zes punten.

Spijkenisse kan door deze resultaten niet meer van de voorlaatste plaats afkomen, omdat het verschil met de ploegen boven hen steeds groter wordt en het verschil met hekkensluiter Achilles '29 blijft ook na dit weekend zes punten in Spijkenisses voordeel.

Kleine kansen
De rampscenario's tegen directe degradatie kunnen dus uit de kast gehaald worden. Spijkenisse startte voorzichtig in Gouda en hierdoor was er veel balverlies. Na twintig minuten was het raak voor de thuisploeg toen Bradley el Idrissie langs Robert Michilsen kwam en Jeroen Borsboom in staat stelde om de enige treffer van de middag achter doelman Michael Termijn te schieten. Toch raakte na de achterstand niet de vlam in de pan bij Spijkenisse. Na de pauze ging men wel op jacht naar de gelijkmaker, via Marvin van der Pluijm, maar ontbraken de aanspeelpunten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant