Zuidland was zaterdag de sterkste in het treffen met OVV in Oostvoorne. De ploeg van Tom Larssen won met 0-2. Foto: Wil van Balen

Zuidland weet de volle winst te pakken in duel bij OVV

Sport 673 keer gelezen

Oostvoorne – Zuidland heeft zaterdag prima zaken gedaan op de weg naar de bovenste plekken in de derde klasse D. Bij OVV, dat net boven Zuidland stond werd echter gewonnen door de ploeg van Tom Larssen met 0-2 (0-1).

Voor de thee kon Zuidland op voorsprong komen toen Neal van Buuren in staat werd gesteld om de doelman van de ploeg uit Oostvoorne te verschalken. In de tweede helft was het opnieuw Neal van Buuren die vijf minuten voor het einde de eindstand op 0-2 wist te bepalen.

Duidelijke zege
Zuidland miste voor rust nog via Robin van Buuren een strafschop om de score nog hoger te maken. 'Het is een duidelijke overwinning voor Zuidland. Na rust was het wat onrustiger, maar ook dan zie je dat we toch nog zeker vier mogelijkheden hebben gehad om te scoren. Doordat het lang 0-1 bleef, hou je de tegenstander in leven. We hadden zeker met vier treffers van het veld kunnen stappen, maar dit zijn hele mooie punten voor ons', vond trainer Tom Larssen na afloop van de zege. Door de overwinning van Zuidland op OVV staat de ploeg op de vierde plaats. Komende zaterdag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop gepland tegen Kethel Spaland dat op de tweede plaats staat. Zuidland doet het tot op heden beter dan vooraf werd gehoopt.