Win een exemplaar van Heimweevogel.
Win een exemplaar van Heimweevogel. Foto: PR

Lezersactie: maak kans op Natuurboek Heimweevogel

Algemeen 209 keer gelezen

'Heimweevogel, verlangen naar een natuurrijke wereld' is een verrassend mooi boek over de Nederlandse natuur. Indrukwekkende foto's, inspirerende verhalen en humoristische tekeningen geven een onverwacht inkijkje in wondere wereld van flora en fauna om ons heen.

'Heimweevogel' bevat een selectie uit het werk van schrijver Carin Holtslag en fotograaf Marga Thomassen. Ze laten zich verrassen door de natuur die ons omringd. Holtslag verwerkt in haar verhalen op speelse wijze het kleine met de grote thema's, zoals klimaatverandering en biodiversiteit. De fotografie van Thomassen wordt gekenmerkt door een voorliefde voor detail, kleuren en compositie.

Schoonheid en kwetsbaarheid
Het werk van Holtslag en Thomassen opent onze ogen voor de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur. Het boek brengt in woord en beeld een ode aan de onwaarschijnlijk diversiteit en schoonheid van de natuur. De zorgvuldig geselecteerde foto's wisselen de frivole verhalen van Carin Holtslag af. Het enthousiasme van Holtslag als verhalenverteller is aanstekelijk. Treffende en vaak humoristische tekeningen van Nina Smit brengen de lezer regelmatig een glimlach om de mond.

Lezersactie
Wij geven twee exemplaren van het boek weg. Stuur voor 10 december een mail naar redactie@grootnissewaard.nl om kans te maken. Vergeet niet je adres te vermelden. Wil je zeker zijn van een exemplaar, bestel hem dan met € 7,50 korting bij de uitgever via https://uitgeverij-kruisberg.nl/gn-actie. De normale prijs van het boek bedraagt € 29,50.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant