Het is moeilijk om een keuze te maken uit het grote assortiment.
Het is moeilijk om een keuze te maken uit het grote assortiment. Foto: Van Genderen

Van Genderen Wijnen & Gedistilleerd is klaar voor Kerst

Algemeen 506 keer gelezen

Spijkenisse - In februari gaf Ricardo van Slijterij Van Genderen al aan dat het whisky assortiment flink uitgebreid zou worden en die belofte heeft hij gehouden!

Het whisky assortiment is dus inmiddels flink uitgebreid. 'We hebben nu ruim 500 soorten Whisky in ons assortiment.' Naast de bekende Schotse, Ierse en Amerikaanse whisky's zijn er ook whisky's uit alle delen van de wereld verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld Israel, Tawain Zuid-Afrika'. Op 20 december na 15.00 uur is er een inloop middag met Ronald Anneveldt en kunt u vrijblijvend een lekkere whisky proeven.

De 'bovenruimte' is geheel vernieuwd. 'Het is meer geworden dan we voor ogen hadden, uiteindelijk is het veel mooier geworden. Aan de ene zijde ziet u een uitgebreid assortiment whisky. Aan de andere zijde, een uitgebreide assortiment rum (100+), maar ook cognac, grappa, calvados, en ander mooi gedistilleerd. Voor iedere smaak en in iedere prijsklasse is er iets verkrijgbaar. De whiskyproeverijen zijn zoals beloofd weer georganiseerd. Een vijftal proeverijen zijn dit jaar gehouden. En al twee gepland voor volgend jaar, vrijdag 28 februari en vrijdag 27 maart.  

'Ons wijn assortiment is zeer uitgebreid. Mooie kwaliteitswijnen in elke prijsklasse voor elk moment. Voor wijn- spijsadvies kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.' Bent u op zoek naar een mooi kado of een relatiegeschenk? De kadohoek is eveneens vernieuwd en biedt een ruimere keuze. Staat het kado dat u zoekt er niet bij, dan kan uiteraard het gewenste kado naar uw wens gemaakt worden. 'Voor de zakelijke markt is het mogelijk dat wij uw relatie geschenken verzorgen.'

'Stap gerust eens binnen bij ons op de Voorstraat 31. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, neem dan gerust contact met ons op, per telefoon 0181-785606, via e-mail winkel@slijterijvangenderen.nl of whatsapp 06-12363445.'

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant