SCO'63 was zaterdag de betere ploeg, maar de toch kwam men tegen Goudswaardse Boys niet tot winst, 3-3.
SCO'63 was zaterdag de betere ploeg, maar de toch kwam men tegen Goudswaardse Boys niet tot winst, 3-3. Foto: Peter de Jong

SCO'63 woest op arbiter na onterecht gelijkspel

Sport 468 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 had een uitstekende start in de competitie in de vierde klasse H, maar de laatste weken heeft men wat steken laten vallen.

Zaterdag kwam SCO'63 slechts tot een punt in het duel met Goudswaardse Boys, dat in 3-3 (2-1) eindigde.

Het was Tom Klaassen die de Spijkenissers op voorsprong zette, en kort voor rust was het topschutter Wesley Sturrus met de 2-0. Voor de thee deden de gasten in buitenspelpositie iets terug. Na rust kwam men terug tot 2-2 en was het opnieuw Sturrus met de voorsprong. In de slotfase kwam men opnieuw gelijk via een buitenspel treffer. 'Het was een beladen duel. Twee keer laat hij mijn grensrechter staan en die is een eerlijke vlagger. Die is er ook mee gestopt in dit duel. Dan merk je dat sommige jongens doorslaan en dat moeten we niet doen. Hierdoor kreeg Earl Starke zijn tweede gele en Fabrizio Fortes Varela direct rood. Daarnaast missen we zelf ook de kansen in dit duel. Dat is zonde, maar door de scheidsrechter raakten we gefrustreerd', zei trainer Özkan Dabak na afloop van de puntendeling.

De ploeg staat nu vierde op de ranglijst en moet komende zaterdag proberen de punten mee te nemen bij Excelsior.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant