Abbenbroek weet niet te stunten bij koploper GOZ

Sport 274 keer gelezen

Mijnsheerenland – Abbenbroek is er zaterdag niet in geslaagd om de punten mee naar Nissewaard te nemen. Bij koploper GOZ speelde de ploeg van trainer Jaco Verhoev een prima duel, maar werd de wedstrijd toch verloren met 1-0 (0-0).

Abbenbroek kreeg in het duel wel kansen, maar men kon het net niet laten bollen. Na de thee hadden de mannen uit de Hoeksche Waard een kans nodig en dat bleek later genoeg te zijn om de overwinning op te eisen.

Gestreden
'Het was een gelijk opgaande strijd. Ze hebben dat gevierd alsof ze de Champions Leaque hadden gewonnen. Daarnaast kregen wij ook nog kansen om de gelijkmaker binnen te schieten. Vijf minuten voor tijd was het Roy Verwijs, die het doel niet kon vinden. We hebben echt gestreden, maar die kleine kans was voor hen genoeg om de winst te pakken en de laatste minuten speelden zij ook met een man minder, ook dat mocht niet baten', gaf Jaco Verhoef na de nederlaag aan. Zaterdag is ZBVH de tegenstander.