GHVV'13 verloor zaterdag bij Vlotbrug. Danny Poldervaart (omhaal) scoorde de enige treffer voor GHVV'3. Foto: Theo van Kralingen

GHVV'13 laat zich kaas van het brood eten bij Vlotbrug

Sport 463 keer gelezen

Hellevoetsluis – Het leek zaterdag een prima middag te worden voor GHVV'13, dat bij FC Vlotbrug speelde, dat voorlaatste stond. Na een prima start kantelde het duel echter in negatieve zin en verloor de ploeg uit Heenvliet en Geervliet met 2-1 van de Hellevoeters.

In de eerste twintig minuten leek er niets aan de hand. Als alle kansen erin gingen moest het 0-5 staan, maar eerst werd een goal afgekeurd en Danny Poldervaart leidde de ploeg van John Stougje naar 0-1. Twintig minuten voor rust deed Vlotbrug iets terug via Danny Browne en vervolgens bepaalde Clint van de Veerdonk de eindstand op 2-1 voor Vlotbrug.

Klein houden
'Ik ben hier echt doodziek van. Je ziet dat bij hen Danny Browne over het veld zwerfde, daar hadden we na een kwart wedstrijd geen antwoord op. Je moet het veld dan klein houden. Dat deden we niet. Dan spreek je van alles af na rust. Dat lukt ook niet. De ruimtes waren te groot en dan kun je het niet meer aanlopen. We weten dat onze kracht voorin ligt en dus moeten we gebruik maken daarvan, dat doen we niet. Wellicht moet ik mezelf ook aantrekken dat we de ruimtes klein moeten houden, maar dit is frustrerend. Het gaat om detail en scherpte, dan kun je de ballen binnen schieten', vond Stougje.