Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

High Five stickers voor Wyanet Scouts Cheerleaders

Actueel 486 keer gelezen

Spijkenisse – Wethouder Martijn Hamerslag reikte gisteravond twee High Five stickers uit aan de kinderen en coaches van de Wyanet Scouts Cheerleaders. De wethouder ging hiervoor op bezoek tijdens de training van de cheerleaders in de sportzaal aan de Verdilaan.

De leden van de selectiegroep van de club, zijn de cheerleaders van de American Footballclub Spijkenisse Scouts. Zij zorgen voor entertainment en aanmoediging bij wedstrijden. Cheerleading is een samensmelting van hippe danschoreografie, turnelementen en cheerbasics. De Wyanet Scouts Cheerleaders zijn onderverdeeld in de vier leeftijdscategorieën Mini's, Pewees, Juniors en Seniors, die ieder wekelijks trainen in sportzalen aan de Verdilaan en/of Jagerskreek. Kinderen kunnen al vanaf vier jaar lid worden en meedoen in de club. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina.

De Wyanet Scouts doen ook mee aan de wijksportvereniging en snuffellessen en verdienden mede daardoor de twee stickers Maatschappelijk en Beweging en het bijbehorende bord waarop deze kunnen worden geplakt, uit het gemeentelijke High Five programma.

De gemeente wil graag dat alle kinderen in Nissewaard gelukkig, gezond en op een duurzame manier leven en opgroeien en heeft daartoe het High Five programma opgezet. Het is een methodiek waarbij de thema's beweging, duurzaam, ontwikkeling, sociaal en maatschappelijk welzijn centraal staan en brengt inwoners, scholen, verenigingen en organisaties van Nissewaard in beweging om met elkaar een sterk netwerk te creëren. Een netwerk waarbinnen iedere inwoner zich kan ontwikkelen en zich gezond en veilig voelt.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant