De dames van HVOS pakten  bonuspunten in het duel met Feyenoord, het werd 25-17.
De dames van HVOS pakten bonuspunten in het duel met Feyenoord, het werd 25-17. Foto: Peter de Jong

Handbalsters HVOS krijgen Feyenoord op de knieën

Sport 966 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben het vanmorgen prima gedaan in het duel tegen de dames van Feyenoord Handbal. De ploeg uit Spijkenisse dat vooraf op de ranglijst evenveel punten had als de Rotterdamse club, won het duel met 25-17 (11-7).

De handbalsters van HVOS begonnen zeer gedreven aan het duel en speelden een hoog tempo. Wisten het doel goed te vinden en ook verdedigend was men de betere ploeg. Na rust had men een dipje en kwam Feyenoord nog terug tot 15-15. Vervolgens pakte HVOS de regie terug en won het ruim van Feyenoord in de Spijkenisser sporthal Olympia.

Niet zien aankomen
'We begonnen na het debacle van vorige week erg gedreven aan het duel. Het pakte echter prima uit voor ons, op de beginfase in de tweede helft na. Ik moet ook complimenten geven aan iedereen in het team. Ze voerden de opdrachten goed uit en scoorden allemaal wel een doelpunt', zei Van Schelt na afloop. 'We hebben na vier duels nu drie partijen gewonnen. Ik moet ook wel heel eerlijk toegeven dat ik deze zege tegen Feyenoord, gezien hun eerdere uitslagen, niet zag aankomen', besluit Nathalie van Schelt. Angela Busscher was zondag de topscoorder, zij legde er acht treffers in. De ploeg staat nu tweede op de ranglijst en treft zondag Ventura 2.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant