Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

WoonWijzerWagen doet Maaswijk aan

Actueel 265 keer gelezen

Spijkenisse – Wethouder Igor Bal was gisteravond aanwezig bij de start van de campagne Werk aan de Woning in Maaswijk en Schenkel. Bij het winkelcentrum Maaswijk stond de  WoonWijzerWagen, waar inwoners zich konden laten informeren over het verduurzamen van hun woning.

De wethouder Bal deelde gratis duurzame LED lampen uit aan bezoekers van de WoonWijzerWagen, die ook vandaag tot 14.00 uur nog bij het winkelcentrum staat. De inwoners van de wijken Schenkel en Maaswijk zijn per brief uitgenodigd voor deze wijkactie die al eerder in andere wijken en kernen in Nissewaard gehouden werd.

De WoonWijzerWagen is de mobiele expositiewagen van de WoonWijzerWinkel, waarin verschillende duurzaamheidsoplossingen worden getoond en belicht. Er is ook een adviseur aanwezig, die vragen kan beantwoorden. De wagen staat er op deze dagen voor alle inwoners van Nissewaard. Dus ook als men niet in Maaswijk of Schenkel woont, kan men bij de WoonWijzerWagen langsgaan voor informatie en advies. De gemeente Nissewaard werkt samen met het gemeentelijk energieloket, de WoonWijzerWinkel, aan deze campagne om inwoners te informeren over de beste manieren om de eigen woning te verduurzamen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant