Valerie wordt bijgestaan door Fred Kuil, die al veel evenementen voor ouderen heeft georganiseerd.
Valerie wordt bijgestaan door Fred Kuil, die al veel evenementen voor ouderen heeft georganiseerd. Foto: M. de Haas

Kerstevent voor alleenstaande ouderen

Algemeen 588 keer gelezen

Spijkenisse/Brielle - De 23 jarige Valerie Josie uit Spijkenisse organiseert op zaterdag 14 december een kerstevent voor alleenstaande ouderen, Iedereen verdient een maatje genaamd.

'Mijn oma is al een paar jaar weduwe en absoluut niet eenzaam want haar kinderen en kleinkinderen komen regelmatig op bezoek. Toch zou ze af en toe wel eens een praatje willen maken met een leeftijdgenoot', geeft Valerie aan. Zo ontstond het idee om een evenement te organiseren voor alleenstaande ouderen die ook wel een maatje willen hebben. Omdat ze voor haar opleiding al eens een soortgelijk evenement had georganiseerd, wist Valerie direct hoe ze de zaak moest aanpakken. 'Mijn voormalig werkgever stelt zijn zaak beschikbaar en ik heb ook iemand gevonden die het vervoer wil regelen, mocht iemand daar een probleem mee hebben.'

Voor slechts € 15,00 geniet u van 12.00 tot 16.00 uur in Bogey's Restaurant op de Krabbeweg 9 in Brielle van een kerstbuffet incl. koffie, melk en jus d'orange. Overige consumpties komen voor eigen rekening. Ook is er een optreden van Ad Korevaar. Alleenstaande ouderen vanuit heel Voorne-Putten zijn welkom op het event, maar vol = vol. Wacht dus niet te lang met reserveren want er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan via info@valeriejosie.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant