Spijkenisse zakte zaterdag naar de voorlaatste plaats in de hoofdklasse na de nederlaag tegen Zwaluwen. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse opnieuw onderuit, Zwaluwen pakt de punten

Sport 251 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse snakt naar een zege in de hoofdklasse. De ploeg van trainer Peter Wubben behaalde tot op heden slechts vijf punten en wist nog maar één keer te winnen. Zaterdag werden opnieuw geen punten gepakt, Zwaluwen won met 0-1 (0-1).

De enige treffer op sportpark Jaap Riedijk viel in het begin van het duel en werd door de gasten uit Vlaardingen vanaf elf meter binnen geschoten achter doelman Michael Termijn. Na rust was het veldoverwicht voor Spijkenisse, maar resulteerde dat niet in treffers.

Gelijkopgaand
'In de openingsfase kwamen we snel op achterstand via een strafschop. Daarna komen er kansen en wordt Marvin van der Pluijm echt neergehaald en dan krijgt hij geel wegens een schwalbe. Na rust is er een veldoverwicht voor ons. Het is niet voor de eerste keer is dat het heel erg zuur is na afloop. We moeten echt doelpunten gaan maken', vond trainer Peter Wubben. De ploeg staat nu op de voorlaatste plaats op de ranglijst in de hoofdklasse. Komende zaterdagavond staat op Jaap Riedijk het treffen met VOC voor de beker op het programma.