Zuidland na rust flink onderuit tegen Rhoon, 1-4

Sport 535 keer gelezen

Zuidland – Zuidland heeft zaterdag geen beste beurt gemaakt in het duel tegen Rhoon. De ploeg van trainer Tom Larssen ging met 1-4 (1-1) onderuit. Vooral in het tweede deel ging het mis voor Zuidland.

Zuidland begon nog wel goed aan het duel. De ploeg kreeg nog wat mogelijkheden en uit één van die kansen wist Leon van der Steen te scoren. Daarna kwam men op gelijke hoogte. Na rust kantelde de wedstrijd en won de ploeg uit Albrandswaard terecht met een ruime 1-4.

Niets aan de hand
'Voor rust was er niets aan de hand. We komen op voorsprong, maar vrijwel direct zie je dan ook de gelijkmaker weer worden binnen geschoten. Tot de rust waren wij de ploeg met de meeste kansen. Dan krijgt Heiboer een kans en is het 1-2. Daarna ging het de andere kant op. We hebben na rust niets afgedwongen. Rhoon heeft dik verdiend gewonnen. Je moet de punten juist pakken tegen de ploegen die onder je staan en dat gebeurt dus nu niet. Als je verliest van een ploeg boven je, dan kan dat gebeuren, maar vandaag ontbrak de beleving'.