Afbeelding
Foto: abbenbroek

Abbenbroek na rust oppermachtig bij VV Pernis

Sport 348 keer gelezen

Pernis – Abbenbroek heeft zaterdag voor een stunt gezorgd bij de nummer twee van de competitie, VV Pernis. De ploeg van Jaco Verhoev won op sportpark Pernis met 1-5 (1-0).

De zege kwam na rust op het bord, Casey van Os was er eerst met de gelijkmaker, daarna volgde een strafschop van Jordy de Looze. Hierna ging het makkelijker en bracht Kevin Dijkshoorn de stand op 1-3 en wed de 1-5 volgemaakt via treffers van Mark Bubberman en Roy Verwijs.

Vonken vlogen eraf
'Dit was echt een terechte zege van onze kant. Wij hadden kansen op de 2-1 en toen redde onze doelman. Vervolgens krijgen wij een penalty en staan wij voor. Vervolgens vlogen de vonken er vanaf. We hadden het initiatief in het duel en dat is een lekker gevoel, dat we het zo goed deden', vond assistent trainer Marco van der Lely. Komende zaterdag wacht het lager geklasseerde Excelsior Rotterdam als tegenstander van Abbenbroek. Abbenbroek staat na de ruime zege van afgelopen zaterdag op de zesde plaats. Excelsior staat op plaats negen van de ranglijst in de vierde klasse H.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant