De mannen van HVOS pakten zondag opnieuw een punt. Erik Haak (foto) moest geblesseerd worden afgevoerd.
De mannen van HVOS pakten zondag opnieuw een punt. Erik Haak (foto) moest geblesseerd worden afgevoerd. Foto: Peter de Jong

Handballers HVOS pakken tegen Apollo het tweede punt

Sport 444 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HVOS hoopten zondag na het pakken van het eerste punt vorige week, om de goede lijn door te trekken. De ploeg kreeg de nummer drie van de competitie Apollo op bezoek en trok de lijn door en speelde opnieuw gelijk met 23-23 (12-12).

Ook was er een vervelend incident in sporthal Olympia. In de laatste twee minuten sprong Erik Haak op in de hoek en kwam hij in aanraking met een tegenstander. Het ging mis in zijn elleboog en Haak moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Geknokt
'Het ging goed gelijk op. We hebben denk ik het grootste deel van de wedstrijd voor gestaan. We stonden er als collectief vandaag. We hebben als ploeg geknokt voor de zege', verklaarde coach Lars Kramer na afloop van het duel. 'Ik wil graag zien dat we zo voor elkaar staan. Helaas hebben we de ziekenboeg nu vergroot met de nare blessure van Erik Haak', ging Kramer verder. Haak was voor zijn blessure goed op dreef, hij was ook de topschutter van de middag met vijf treffers. Komende zondag wacht de ontmoeting met Atomium '61 dat net als HVOS nu twee punten heeft.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant