SC Botlek verliest

Sport 221 keer gelezen

Vlaardingen – SC Botlek beleeft tot op heden na zes duels nog geen vreugdevol seizoen in de derde klasse. Zaterdag ging de ploeg op bezoek bij DVO'32, de ploeg van Ad Reijtenbagh verloor het duel met 5-1 (3-0). Nadat het net drie keer had kunnen bollen voor de thuisploeg, was het Mike Kortsmit die op aangeven van Stef Oppong iets kon terugdoen voor de Spijkenissers. Daarna waren het de Vlaardingers die konden uitlopen naar 5-1. 'We hadden veel last van de wind. We kwamen binnen vier minuten op 2-0 achterstand. We gaven teveel ruimte weg. Dan ontbreekt ook het geloof bij de ploeg. Na rust konden we wat meer druk bieden, maar we zijn in het mes gelopen van de tegenstander. We komen dan nog terug met 3-1, maar als dan de overige treffers komen is het gespeeld', zegt Ad Reijtenbagh na de nederlaag. Zaterdag wacht het treffen met FC Vlotbrug dat voorlaatste staat. SC Botlek staat twee plekken hoger.